Øredobber
I sommer startet jeg på prosjektet med å lage øredobber. I ettertid har jeg funnet en bedre måte å lage de på, men søte er de i hvert fall:) Det gule stoffet er fòr fra en veske, mens de røde er fra Mari Sofies skjorte ;)


4 kommentarer

Helene Alvilde :-))

12.sep.2010 kl.11:28

SV:haha husker den tiden! den tiden der man måtte bytte ut alt sukkeret med kunsti sukker!!.. fikk vel også diabetes i 1994 og jeg er født i 1993 så jeg var ikke store jenta!!.. jeg bruker bare humalog! (pumpe) før det brukte jeg humalog og lantus... når jeg var liten sånn 2-3 år så trakk vi opp sprøyter selv og blandet humalog og en til eller noe! så jeg har alltid satt insulin rett før eller rett etter jeg har spist!!!...

blogges!

-HeleneAlvilde.blogg.no

Maria Nyvold

14.sep.2010 kl.08:41

Helene Alvilde :: Ja jeg startet også med engansspøryter som måtte blandes selv, blanda actrapid og insulatard (datidens lantus) :) Godt at tiden har forandret seg!

Helene Alvilde :-))

14.sep.2010 kl.09:34

Ja, godt at den tiden er ferdig ((=

-Helenealvilde.blogg.no

Karianne

16.sep.2010 kl.13:32

Fien øredobber Maria! Jeg har tenkt på samme prosjekt selv. Men hvordan fester du stoffet bak? egentlig lurer jeg på hvordan du lager de.....

Skriv en ny kommentar

Maria Nyvold

Maria Nyvold

27, Tromsø

Webdesigner/Grafisk designer med forkjærlighet for å lage ting selv, helst av bestemors gamle gardiner eller ting jeg finner på loppis. Gjenbruk er tingen! Interiør og foto er også av interesse.

Ta gjerne kontakt på marianyvold@mac.com for spørsmål eller bestilling.

bloglovinKategorier

Arkiv

hits