Salg i eplabutikken minI slutten av April tar jeg med meg min flotte mann og baby, og flytter fra en liten 2-roms i Tromsø sentrum til en flott enebolig utfor byen der vi begge vokste opp, på Kvaløysletta. Det er jo først når man skal flytte at man ser hvor mye ting man faktisk har liggende, så jeg tenkte jeg skulle ha et aldri så lite flyttesalg i Epla nettbutikken min. Du får 25% rabatt på alle fullpris varer ut mars. Dersom du velger å betale med kort/paypal, refunderer jeg rabatten i etterkant. Gjør et kupp idag! :)

www.marianyvold.epla.no

3 kommentarer

Så moro, da! :D

Klem fra Lizbethosnes.com - Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap.

Marina

04.mar.2012 kl.10:22

så gøy!!

Nathalia !

04.mar.2012 kl.11:07

Så gøy ! :D

Skriv en ny kommentar

Maria Nyvold

Maria Nyvold

28, Tromsø

Webdesigner/Grafisk designer med forkjærlighet for å lage ting selv, helst av bestemors gamle gardiner eller ting jeg finner på loppis. Gjenbruk er tingen! Interiør og foto er også av interesse.

Ta gjerne kontakt på marianyvold@mac.com for spørsmål eller bestilling.

bloglovinKategorier

Arkiv

hits