Nourish The Children donasjonsprogram

Dette er nok litt utenfor det jeg vanligvis blogger om, men ikke mindre viktig for det. Jeg jobber veldig mye med et prosjekt som heter Nourish The Children, et matvaredonasjonsprogram som drives av Nu Skin og Force For Good, der 100% AV PENGENE går til å gi mat til underernærte barn, hovedsaklig i Malawi. Hvert 6. sekund døde et barn av sult,- dette var før NTC (Nourish The Children). Nå bygger de også skoler der disse donasjonen blir delt ut slik at foreldrene skal sende barna dit i stede for å ha de hjemme. Da får de også utdanning i tilegg til et måltid.

I skrivene stund har jeg blitt det som hete NTC Ambassadør, dvs at jeg er ansvarlig for å gi 16 slike matpakker hver mnd, og minimum 4 av de må jeg donere selv. Detter gjør jeg med glede, selv om det koster meg 575 kr / mnd. Jeg har alltid hatt en visjon om å kunne gjøre en forskjell her i verden, uansett hvor liten den måtte virke, så er den veldig viktig for disse barna. Etter å ha vært i Budapest i oktober 2012 å høre Paul Alan Cox (kåret til en av 11 verdens helter innen medisin) fortelle om dette fantastiske prosjektet, satt jeg der med tårer i øynene og bestemte meg for å nå nok et mål: å være ansvarlig for å gi 100 donasjoner i mnd innen utgangen av dette året! Det gjenstår fortsatt ca 75, men det er ikke umulig å klare dette- med DIN hjelp!

Dersom DU kunne tenke seg å gi en slik donasjon hver mnd, 1 matpakke koster 165 kr og 2 matpakker koster 275 kr, nøl ikke med å ta kontakt med meg eller gå inn på nettsiden deres og gjør dette selv. Under opplysninger om sponsor, setter du inn dette nr: NOW8748322. For å donere kan du hit. Velg LEGG TIL ADR for å sette opp en automatisk trekk hver mnd eller legg til handlekurv for å gi en gang. 

Til de som setter opp en slik donasjon hver mnd, vil jeg gjerne gi en valgfri vare fra min egen nettbutikk til en verdi av 100 kr. (200 kr for de som vil gi to matpakker i mnd). Send meg en epost med hva du ønsker :)

Til dere som av en eller annen grunn føler dere støtt av dette innlegget (jeg vet at dere finnes), vennligst legg igjen fult navn dersom dere kommenterer. På forhånd takk :)

2 kommentarer

Annica Veronica

25.11.2012 kl.12:18

Fin blogg, hadde blitt glad om du tok en titt på min og kommenterte. Er ny. :)

Ha en fin søndag videre!

Andreahau

25.11.2012 kl.12:33

bra at du engasjerer deg for dette da!:)

Koselig med kommentar tilbake også :)

Ha en fin søndag videre!♥

Skriv en ny kommentar

Maria Nyvold

Maria Nyvold

28, Tromsø

Webdesigner/Grafisk designer med forkjærlighet for å lage ting selv, helst av bestemors gamle gardiner eller ting jeg finner på loppis. Gjenbruk er tingen! Interiør og foto er også av interesse.

Ta gjerne kontakt på marianyvold@mac.com for spørsmål eller bestilling.

bloglovinKategorier

Arkiv

hits